Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English
zmrzlina kopečková

DNESKA SE HŘEŠIT MŮŽE!

Cukrář Skála

Pokud jste si oblíbili cukrárnu nedaleko Náměstí republiky s nadpozemsky dobrými zákusky, máte další důvod k radosti. O pár set metrů dál, v Dlouhé 39, totiž cukrářský mistr Lukáš Skála otevřel další cukrárnu, tentokrát zaměřenou na kremrole. Mimo klasických kremrolí s bílkovým krémem si můžete pochutnat  i na netradičních s čokoládou, jahodami nebo například s ořechy. Ach, která bude ta nej?

zdobené kremrole

Créme de La Créme

Novou pobočku otevřel i Jan Hochsteiger, který je v Česku zárukou té nejlepší zmrzliny. Jeho zmrzlinový salón Créme de La Créme vyhrává soutěže po celém světe a nabízí zmrzliny všech možných i nemožných příchutí. Kromě toho i veganské zmrzliny nebo zdravé zmrzky, které se sladí stévií. Tak rychle na Národní 23! Je libo jahodu s thaiskou bazalkou, slaný arašíd nebo hořkou čokoládu s chilli?arašídová zmrzlina

Lívance a knedlíky

Až půjdete z romantické procházky Prahou, zastavte se v legendárním Myšákovi na lívancích s ovocem a šlehačkou nebo na kynutých knedlících (o buchtičkách s krémem nebo zmrzlinovém poháru se radši ani nezmiňujeme). Příděl cukru sice překročíte na několik dní dopředu, ale v bříšku budete mít jako v pokojíčku.lívance s marmeládou a šlehačkou

ZDROJ:https://www.elle.cz/gurman/dneska-se-hresit-muze