Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English

Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Nechce se vám péct mazanec ani připravovat jehněčí, ale přesto na ně máte chuť? restaurace se letos předhánějí v tom, která vymyslí lepší velikonoční menu. Takže kam zajít?

Naštvaná kuřátka cukráře Skály

Před velikonočními svátky připraví cukrář Lukáš Skála pro své zákazníky více než 200 mazanců a 200 velikonočních beránků, některé z nich budou polité kvalitní francouzskou čokoládou Valrhona, kterou Lukáš s oblibou používá u většiny svých zákusků. Z té vyrobí i čokoládová velikonoční vajíčka a legendární naštvaná kuřátka. Nově zařazuje do velikonočního sortimentu žlutá kuřátka s máslovým krémem, lískovým griliášem a citrónovou polevou.„U výroby našich mazanců, jidášů a velikonočních vajíček vycházíme z původních receptur, kdy se ještě běžně používalo máslo a nikdo nepekl s rostlinnými tuky a jinými podobnými náhražkami,“ popisuje Lukáš základy své práce.velikonoční čokoládové vajíčko

ZDROJ:https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/velikonocni-menu-kam-zajit-na-jehneci-krepelci-vejce-ci-na-mazance.A190326_130721_dobra-chut_ape/6#paginationtop