Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English

LÁSKY ČAS | Proměňte první májový den v nezapomenutelný zážitek

Pokud chcete zažít něco víc než polibek pod rozkvetlou třešní, máme pro vás několik tipů jak potěšit svůj protějšek a zpříjemnit si tento sváteční den.

Gurmánský zážitek a romantika v restauraci Signature

Kuchařský tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Pavla Veltruského chystá degustační menu reflektující aktuální roční období, které vzdává hold lásce a bude se podávat pouze ve středu 1. května 2019!

A my pro vás máme malé odhalení toho, co se bude v rámci tohoto menu podávat. Těšit se můžete na královského kraba, chřest a kačenky, sivena, kachní prso s oříškovou polentou a na závěr dezert z rebarbory, bílé čokolády, vanilky, malin, pomeranče a jahod. Mňam!

Prvomájová večeře pro 2 osoby včetně welcome drinku, párování vín a nealko nápojů + odvoz Vašeho vozu stojí 4590 Kč.

Něco pro milovníky osvěžujících dobrot

S prvním jarním sluníčkem a kvetoucími stromy je spojeno také první venkovní „zmrzlinování“. Vylepšete si polibek pod rozkvetlou třešní sorbety, šerbety nebo smetanovou zmrzlinou Lukáše Skály.

Fajnšmekrům, kteří ocení netradiční chutě, nabízíme malinovou se skořicí a podmáslím, liči s grepem nebo mučenku s kokosem,“ vyjmenovává část své nabídky Lukáš Skála a dodává: „Když přemýšlím o nové chuťové kombinaci zmrzliny, chci jí něčím ozvláštnit. Například v případě pistáciové přidáním soli. Je to jednoduché a přitom to zmrzlinu posune v chuti dál. A to mě baví.“

Mimo již zmíněné zmrzlinové příchutě můžete u Cukráře Skály ochutnat například kávovou s banánem. Velkým hitem je višeň s rozmarýnem, která je výrazná jak chuťově, tak i barevně.zmrzlinka

LÁSKY ČAS | Proměňte první májový den v nezapomenutelný zážitek

Pokud chcete zažít něco víc než polibek pod rozkvetlou třešní, máme pro vás několik tipů jak potěšit svůj protějšek a zpříjemnit si tento sváteční den.

Gurmánský zážitek a romantika v restauraci Signature

Kuchařský tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Pavla Veltruského chystá degustační menu reflektující aktuální roční období, které vzdává hold lásce a bude se podávat pouze ve středu 1. května 2019!

A my pro vás máme malé odhalení toho, co se bude v rámci tohoto menu podávat. Těšit se můžete na královského kraba, chřest a kačenky, sivena, kachní prso s oříškovou polentou a na závěr dezert z rebarbory, bílé čokolády, vanilky, malin, pomeranče a jahod. Mňam!

Prvomájová večeře pro 2 osoby včetně welcome drinku, párování vín a nealko nápojů + odvoz Vašeho vozu stojí 4590 Kč.

Něco pro milovníky osvěžujících dobrot

S prvním jarním sluníčkem a kvetoucími stromy je spojeno také první venkovní „zmrzlinování“. Vylepšete si polibek pod rozkvetlou třešní sorbety, šerbety nebo smetanovou zmrzlinou Lukáše Skály.

Fajnšmekrům, kteří ocení netradiční chutě, nabízíme malinovou se skořicí a podmáslím, liči s grepem nebo mučenku s kokosem,“ vyjmenovává část své nabídky Lukáš Skála a dodává: „Když přemýšlím o nové chuťové kombinaci zmrzliny, chci jí něčím ozvláštnit. Například v případě pistáciové přidáním soli. Je to jednoduché a přitom to zmrzlinu posune v chuti dál. A to mě baví.“

Mimo již zmíněné zmrzlinové příchutě můžete u Cukráře Skály ochutnat například kávovou s banánem. Velkým hitem je višeň s rozmarýnem, která je výrazná jak chuťově, tak i barevně.

 

Darujte krásu, která nezvadne

Každá žena ocení elegantní a jedinečný šperk, díky kterému na letošní první máj jen tak nezapomene. Růžové zlato i drahokamy v jemných odstínech se v posledních letech těší čím dál větší oblibě. Skvělým prvomájovým překvapením tak mohou být náušnice s perlami nebo jednoduché pecky. K nejoblíbenějším šperkům patří náramky, na rozdíl od náušnic a náhrdelníků si pohled na náramek může užít i ten, kdo ho zrovna nosí.

Naším tipem je porozhlédnout se v ateliéru KLENOTA, kde najdete náramky neotřelých designů z vysoce kvalitních materiálů.

Jedinečná atmosféra, profesionální obsluha a vína pěstovaná s ohledem k přírodě. Ve vinném baru VELTLÍN v srdci pražského Karlína můžete ochutnat přírodní autentická vína z regionů bývalé Habsburské monarchie. Vinné menu v baru nenajdete, každý den otevírají nové lahve podle vaší nálady. Rozpité lahve si navíc můžete vzít s sebou a pokračovat ve večírku v soukromí domova!

P.S. Pokud jste fanouškem přírodních vín, neměl by vaší pozornosti uniknout ani festival Praha pije víno (24. – 25. května 2019), který patří k největším festivalům s autentickými víny v Evropě.restaurační zahrádka

ZDROJ:https://www.joyonline.cz/mix/kulturni-tipy/lasky-cas-promente-prvni-majovy-den-v-nezapomenutelny-zazitek