Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Brambory Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English
chlebíčky na prkénku

Mixér: návrat chlebíčků, letní program nebo novinka v Teplicích

První červnový Mixér je tu! Tentokrát se můžete těšit na návrat chlebíčků z oblíbeného bistra, nový podnik v Teplicích nebo na speciálního divokého lososa 4x jinak!

Bistro Sisters pod taktovkou Together

První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle precizně poskládaných chlebíčků s netradičním vrstvením, jako je kachna se zelím, vepřové s kapustou nebo květák, nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či šálkem kávy. Klíčovou osobností bistra Sisters se stal Vladimír Čech, mistr studené kuchyně, který do společnosti Together přišel z cateringu White Circus a kterého s nadsázkou nazývají Lukáš Skála v džínové zástěře. Odhadovaným bestsellerem je chlebíček Hawaii Poke, který osvěží zvláště v letních měsících, obsahuje avokádovou pěnu, mango majonézu s chilli olejem, okurkovou rolku s bílou ředkví, wasabi kaviár a sypání z mořských řas.

štavnaté maso na talíři

Letní program v Nota Bene

Restaurace Nota Bene na pražské křižovatce I. P. Pavlova připravila letní program, kterým bude bavit své hosty. Je jím série gastronomických zážitků, které mají stejný podtext, a to kvalitu nikoliv kvantitu. První představení se uskuteční 10. července, kdy během celého dne budou k dispozici lehké rybí polévky. Dalším v programu je 31. červenec. Tento den se ponese v duchu centrálního Španělska. V hlavní roli bude typické sele Cochinilloasado, které nebude mít konkurenci. Posledním v letním scénáři je 21. srpen. Tento termín připadá na tasting hovězího. Tatarák, steak a konfit v Nota Bene podání. Půjde o bio hovězí z Kunclova Mlýna, takže absolutní masový zážitek je zajištěn.interiér restaurace

Lagarto J&J otevírá

Gastronomické centrum severních Čech se koncem května rozrůstá o největší dílek skládačky. Tím je Lagarto J&J. Severočeskému kraji vévodí po gastronomické stránce město Teplice. Koncem května se tento fakt utvrdil díky nově otevřenému podniku Lagarto J&J a to těsně před zahájením lázeňské sezony. Jde o timeline food s klouzavým funkčním provozem. Každý se tedy může těšit od 8.00 do 10.00 na snídani, v 10.00 až 11.00 na kavárnu, v 11.00 až 14.00 na oběd, ve 14.00 až 17.30 na cukrárnu, v 17.30 až 19.00 na aperitiv bar a od 19.00 do 22.00 na večeři. Od 1. 6. je navíc na velké terase s výhledem na celé Teplice otevřený bar vždy od 14.00, společně se Shisha lounge. Hlavní linkou této kuchyně je sharování. Ideální k rodinnému obědu či večernímu posezení přátel.losos s kaviárem

Podmanivá chuť divokých lososů v La Verandě

Skvostné maso divokých lososů v prvotřídní kvalitě Label Rouge bude hlavní ozdobou oblíbené akce 4x jinak. Šéfkuchař restaurace La Veranda Tomáš Huml se o víkendu v polovině června (konkrétně od pátku 14. do neděle 16. června) pokusí svým hostům ukázat, jaké markantní rozdíly jsou v chuti farmovaných a divokých lososů. Maso divokého lososa není růžové, ale výrazně červené, má menší množství tuku, je pevnější a hlavně, mnohem chutnější. Rozdíl vynikne především v prezentaci syrového či téměř syrového masa. Proto vás čeká nejen obligátní lososový tatarák podávaný v křupavé trubičce a doplněný kaviárem ze šalotky a koprovým krémem, ale také losos ve stylu tataki – kdy je maso na povrchu zprudka opečeno, ale uvnitř zůstává syrové.

ZDROJ: https://fresh.iprima.cz/novinky/mixer-navrat-chlebicku-letni-program-nebo-novinka-v-teplicich