Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Brambory Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English
zákusek

Podzimní gastrotipy

Podzimní gastro tipy: fermentované maso, večeře nad Prahou a ryby na všechny způsoby

Chorofyl na talíři, večeře 50 metrů nad Prahou, ale také houby, dýně a nově otevřené chráněné bistro v centru města. I během blížícího se podzimu se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce.

Chilli v restauraci Sia

Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch z minulého roku a ve spolupráci s rodinným podnikem Palíto si pro své hosty připravili speciální pálivé menu plné chilli papriček. Pět jídel, pět chilli papriček, degustační chilli talíř a nápoje na snížení pálivosti se budou v Sie podávat od 18. do 29. září.

ZDROJ:https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/podzimni-gastro-tipy-fermentovane-maso-vecere-nad-prahou-a-ryby-na-vsechny-zpusoby.A190828_111325_dobra-chut_ape/9#paginationtop