Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English
Tučný čtvrtek

Ve čtvrtek si dejte nášup!

Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst?

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě tučných masitých jídel to budou přídavky, bezedné polévky, větší porce, nebo třeba bůček jako předkrm na účet podniku.

Na Tučný čtvrtek bychom si podle tradice měli dopřát jídla a pití, co sneseme, a pusy by se měly lesknout omastkem. Popeleční středou totiž začíná čtyřicetidenní předvelikonoční půst.

Kde všude si můžete přecpat břicha – a čím?

Kde si všude můžete nechat přecpat břicha

Kde si všude můžete přecpat břicha

Sledovat můžete facebookovou událost Nášup: Tučný čtvrtek, kde každý den přibývají i fotopozvánky na konkrétní jídla.

Pražské, brněnské a plzeňské podniky spolu slavily Tučný čtvrtek poprvé loni. Propojila je značka Nášup, jejímž cílem je podporovat spolupráci tuzemských i zahraničních šéfkuchařů a konceptů.

Zdroj: https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/na-tucny-ctvrtek-si-dejte-nasup/