Srpen byl u mě ve znamení většího klidu než obvykle. Spousta práce vyvrcholila Social Datem, odjela jsem si odpočinout na wellness víkend a rozhoupala se k vyřešení věcí, který jsem měla v hlavě už dlouho. Díky tomu jsem se pak držela víc doma, soustředila se na svoje věci a i proto se k tomuhle shrnutí dostávám až teď. Nakonec to byl ale moc příjemnej měsíc, tak se se mnou pojďte podívat, co všechno obsahoval.
Zavedly jsme si jednu popracovní tradici – večeře ve Vapianu. Bruschettu (stále to neumim správně vyslovit) a všechny italský předkrmy a tapas bych totiž mohla jíst každej den!Tohle je tak roztomilá fotka, že ji tady potřebuju mít i bez kontextu. ❤
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Měla jsem svátek a bylo zase skvělý překvapení. Během poklidného posezení v našem oblíbeném baru přede mnou najednou přistála brambora s prskavkou a udělala pořádnej rozruch, haha. Miluju tyhle nápady, překvápka a oslavy.
Taky jsem byla za našima, kde je v plným proudu rekonstrukce a vypadá to skvěle!
Polní procházky i v dešti, to my rádi.A mimóza k obědu – to zas rády my s mamkou.
Jedna vyladěná snídaně a několik následujících jídel, kde jsem si úspěšně hrála na šéfkuchaře.
Ne vždy to ale bylo asociální, pár akcí přece jen proběhlo. Třeba na střeše Máje, kde je to děsně super.
Fermé, Adélka a jeden z těch důležitejch večerů. Nálada byla je dobrá. A určitě zas bude.
Když se ve Fermé ocitnete, dejte si Rosa Shaker Party, je to jeden z nejlepších drinků everrrr.
Categories: Bruxx, Sia restaurant
Tags: David Petřík