Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English

Napsali o nás: Bistro Sisters

By 1. 6. 2021

Nečekaně brzy, ale totálně naplno. Ještě před víkendem podniky sítě Together, kam spadají například pražské restaurace Bruxx, Sia nebo Vinohradský parlament, počítaly s tím, že až do poloviny června pojedou v  „režimu zahrádka“. Pátek to změnil. Stačilo jedno vystoupení ministra zdravotnictví a víkend tisíců lidí byl rázem úplně jiný. Platilo to i pro zaměstnance sítě Together, včetně jejího


Read More
indiáni
By 28. 5. 2021

Vydali jsme se tentokrát do cukrářské dílny Lukáše Skály nazvané jednoduše Cukrář. Chtěli jsme naučit dělat slavné české „indiánky“ od základu. Triky prozradil Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi v pořadu Pochoutky na talíři a nadchla se pro ně jinak odpůrkyně sladkého – bývalá televizní hlasatelka Marie Tomsová. Indiánky Recept na takový indiánek sestává ze tří


Read More
Velikonoční menu
By 30. 3. 2021

Na koledu to letos opět nevypadá, tak co si Velikonoce zpříjemnit jarní gastronomií ve velkém stylu v podání podniků gastronomické sítě Together? Ty pro vás připravily velikonoční menu, při kterém zapomenete na všechno, co se kolem děje. Dojít si pro ně můžete buď k okýnku, nebo objednat přes e-shop. 30.03.2021 – 05.04.2021 Velikonoční chutě Vinohradského Parlamentu a 


Read More
Velikonoční nádivkové muffiny
By 30. 3. 2021

Nádivka patří k Velkonocům, ale není důvod, proč ji nepřipravit kdykoliv během roku? Zvlášť pokud vyzkoušíte tuto verzi s masem upečenou ve formě muffinů. Je to totiž skvělý tip na svačinu, který užijete na výletech nebo na delších cestách. Mimo sezonu můžete místo kopřiv přidat do nádivky jiné bylinky nebo špenát, mangold, na podzim pak


Read More
Velikonoce v TOGETHER
By 26. 3. 2021

Na koledu to letos opět nevypadá, tak co si Velikonoce zpříjemnit jarní gastronomií ve velkém stylu v podání podniků gastronomické sítě Together? Ty pro vás připravily vymazlené velikonoční menu, při kterém zapomenete na všechno, co se kolem děje. Dojít si pro ně můžete buď k okýnku, nebo objednat přes e-shop. Velikonoční chutě Vinohradského Parlamentu a Potrefené Husy Od


Read More
By 2. 2. 2021

Pětkrát Kasteel Rouge, hromada hranolek, příjemná konverzace a všude kolem život. Nenápadně silné třešňové pivo vždy způsobilo, že cestou domů šlo získat pocit, že je člověk v Bruggách. Takto vypadaly – minimálně mé – návštěvy vyhlášené pražské restaurace Bruxx. A celé to bylo krásné. Podobně to bylo v restauraci Sia, kde jste zase mohli zapomenout, že nejste kdesi v Hongkongu,


Read More
By 31. 12. 2020

Reportáž o silvestrovských chlebíčcích z Bistra Sisters na české televizi. Pusťte si ze záznamu – konkrétně začíná ve 13:50 minutě. ODKAZ ZDE


Read More
Namažte se s chlebíčky!
Připravte si hermelínový chlebíček
Připravte si hráškový chlebíček
By 10. 12. 2020

Tento týden pro vás pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica vybírala doporučení na zajímavé podniky v Praze. Na moderní verzi tradičního českého chlebíčku zajděte do Bistra Sisters. Vybírat můžete hned z několika, chutí i vzhledem originálních možností. Nově mají otevřenou také druhou pobočku ve Spálené ulici, kde je hlavní nabídkou aktualizovaná verze klasického chlebíčku – rohlíček. Menu pro


Read More
Bistro Sisters
By 13. 11. 2020

Aktuální situace nedovoluje ani návštěvy fitness center, ani oblíbených restaurací či barů. A tak máte dvě možnosti – buď pověsit sport a dobrou gastronomii na hřebík, anebo nadále pracovat na své postavě a podporovat podniky, v nichž vám chutnalo. Nevzdávejte se proto věcí, které vás dělají šťastnými, jen proto, že je tu další vlna lockdownu. Sociální kontakt, pobyt na


Read More
Belgická restaurace Bruxx
By 10. 11. 2020

Pro potěchu chuťových pohárků Pokud mate doma gurmány, jistě jim uděláte radost voucherem do světa poctivé a smyslné gastronomie podniků skupiny TOGETHER. Díky voucheru tak mohou vyzkoušet tajemství belgické kuchyně v restauraci Bruxx, ponořit se do smyslnosti asijské kuchyně v Sia restaurantu, na českou klasiku v moderním hávu zajít do Vinohradského Parlamentu či Potrefené husy v Hybernské a Pardubicích, na odpolední


Read More
Marek Massl, manažer Foodway Cateringu
By 23. 10. 2020

VÝDEJNA obědů, kterou máte za rohem Dokonalá chuť jídel i zákusků. Poctivá kuchyně založená na kvalitních a čerstvých surovinách. Takový je kbelský Foodway Catering, který v polovině září otevřel v Park areálu KBELY VÝDEJNU (hala č. 3), kam si můžete zajít pro vynikající oběd za skvělé ceny. Nejen o ní jsme si povídali s manažerem Markem Masslem. V polovině září


Read More
Obložené chlebíčky
By 18. 10. 2020

Říká se, že český obložený chlebíček nemá ve světě obdoby. Inu, pravda to bohužel není. Obložených chlebů a tzv. otevřených sendvičů najdete celou řadu – od italské bruschetty až po skandinávský smørrebrød. A přece chlebíčky vnímáme jako svého druhu národní bohatství. Jejich obliba neklesá ani po více než sto letech od jejich „vynalezení“ a staly se pevnou součástí


Read More
Rohlík bistro míří do Brna
By 3. 9. 2020

Rohlík Bistro, ucelená nabídka jídel z vybraných restaurací, rozšiřuje svůj sortiment. Nově si na specialitách z oblíbených podniků mohou kromě pražských zákazníků pochutnat i ti brněnští. Služba Rohlík Bistro fungovala v Brně již na jaře v době nouzového stavu vyhlášeného kvůli pandemii koronaviru. Nyní se tato služba v on-line supermarketu Rohlik.cz stává součástí stálé nabídky. Od středy 2. září si


Read More
Roušky se vracejí ve velkém
By 20. 8. 2020

Změna přišla rychle. Plošná opatření už zavádět nebudeme, tvrdil před dvěma měsíci premiér Andrej Babiš a ještě při tom stihl vynadat opozici, že straší lidi, pokud tvrdí opak. Tento týden však vláda oznámila návrat k povinnému nošení roušek ve většině vnitřních veřejných prostorů od 1. září do odvolání. Ve středu rozsah plošných omezení stvrdil ministr zdravotnictví Adam


Read More
Nejlepší cukrárny v Praze
By 5. 8. 2020

Máte chuť na něco sladkého, ale potrpíte si na kvalitu a chcete, aby návštěva cukrárny pro vás byla nevšedním zážitkem? V Praze najdete celou řadu podniků, které obšťastní nejen vaše chuťové pohárky, ale zaujmou vás svým designem, vřelou atmosférou a pohladí na duši. Mnohé z těchto cukráren využívají tradičních, ale i moderních receptur z Česka, Francie či USA, a jejich zákusky mezi ty nejchutnější a nejkrásnější sladké pokrmy, které v pražské gastronomii najdete. Cukrárna


Read More
Zona Bistro
By 1. 8. 2020

V gastro pasáži v Dlouhé ulici v centru Prahy přibyl před pár týdny nový podnik. Zona Bistro se zaměřuje na mezinárodní street food, přičemž inspiraci pro své menu nachází v Itálii, Francii i Mexiku. Dát si tu tak lze třeba focacciu nebo bagetu, ale taky nachos. Gurmet Pasáž v Dlouhé ulici už nějaký ten pátek obývá například řeznictví Naše maso, bistro


Read More
By 10. 7. 2020

Hospodští prostě umějí pracovat s minimem nákladů a dokážou si sáhnout na skutečné dno. Pokud nějaká krize, a řekněme očištění trhu, nastane, pak až za několik měsíců, tvrdí spoluvlastník gastroskupiny Together David Petřík.


Read More
majitel Café Louvre - Sylvio Spohr,
By 24. 3. 2020

Sedmnáct osobností české gastronomie včetně Tomáše Karpíška z Ambiente nebo třeba šéfkuchařů Zdeňka Pohlreicha, Radka Kašpárka či Jana Punčocháře podepsalo Otevřený dopis provozovatelů restaurací a kaváren k dopadům nařízení proti koronaviru, v němž po vládě žádají záruky přímé finanční pomoci ze strany státu. Zároveň se všichni podepsaní stali zakládajícími členy Asociace restauratérů Apron, k níž se mohou přidat všichni majitelé restaurací, kaváren a barů z celé České republiky. „Upřímně věřím,


Read More
Šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich
By 22. 3. 2020

Známi čeští šéfkuchaři, restauratéři, majitelé barů a kaváren, poslali o víkendu otevřený dopis adresovaný premiérovi a vládě. „Většina gastronomických podniků v České republice je dnes ve vážném ohrožení,“ upozorňují v dopise, pod kterým jsou podepsaní kuchaři Radek Kašpárek, Zdeněk Pohlreich, Jan Punčochář nebo známý restauratér Tomáš Karpíšek. Šéfkuchaři dále zmiňují, že podle rozboru právních kanceláří na současnou situaci pamatuje zákon


Read More
By 21. 3. 2020

Výroba dezinfekce, poskytování kávy nebo nealkoholických nápojů záchranářům A dalším profesím, které jsou teď v první linii, vaření obědů pro seniory, ale i on-line směny pro barmany – každý teď zkrátka pomáhá podle svých možností. Zkraje tohoto týdne proběhla médii informace, že se společnosti Stock Plzeň-Božkov a Rudolf Jelínek rozhodly využít uvolněných produkčních kapacit a pustily se do


Read More
výdejové okénko paní podává kávu
By 21. 3. 2020

Lidé už začali šetřit, den ode dne je to slabší, říká manažer. Situace českých hospod začíná být kritická Koronavirus výrazně ovlivňuje životy Čechů a zcela převrací i trh práce. Opatření, která mají zabránit masivnímu šíření nákazy, se mnohých profesí dotýkají existenčně. Jako jedny z prvních přišly na řadu gastronomické služby. Restaurace se snaží zachovat chod


Read More
Šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich
By 21. 3. 2020

Stát je povinen nahradit škodu způsobenou právnickým a fyzickým osobám v příčinné souvislosti s krizovými opatřeními, připomíná česká gastronomická špička premiéru Babišovi znění zákona č.  240/2000 Sb. v otevřeném dopise, pod který se podepsali například šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář či Zdeněk Pohlreich a také provozovatelé úspěšných restaurací, jako jsou Tomáš Karpíšek nebo David Petřík. „Většina gastronomických podniků v České republice je


Read More
Výdejní okénko restaurace, prodej s sebou z důvodu uzavření restaurace epidemie koronaviru
By 18. 3. 2020

Příští dny a týdny budou velkým testem pro gastronomická zařízení. Oslovené restaurace hovoří v posledních dnech o propadu tržeb od sedmdesáti až do sta procent u těch, které zavřely. „Během víkendu jsme zaznamenali mezitýdenní pokles tržeb až o 84 procent ve více než třech tisícovkách gastronomických podniků, kterým dodáváme pokladní systémy. Takové výpadky příjmů jsou pro gastroprovozovny likvidační, i kdyby


Read More
Žije a pracuje v Londýně. Tomáše Kubarta vyhlásil Institut pro pohostinství manažerem roku za Velkou Británii
By 29. 2. 2020

Tomáš Kubart byl vyhlášen jednou z nejvlivnějších osobností britského pohostinství. Jak se to šestadvacetiletému rodákovi z Kutné Hory povedlo ? A proč i dnes coby generální manažer utírá v restauraci stoly, omlouvá se za chyby a hodně často na place impovizuje?


Read More
Šéfkuchař Vladimír Suchý
By 20. 2. 2020

Vařil v první čínské restauraci, která byla v Praze otevřena v době tuhého socialismu v roce 1958. Vařili zde kuchaři, kteří přijeli z Pekingu a české kolegy učili pokrmy takzvané Palácové kuchyně. Na jídlo sem chodily takové celebrity jako Karel Gott, Helena Vondráčková či Jan Werich. Šéfkuchař Vladimír Suchý tu vařil i po revoluci, pak se slavná restaurace stěhovala na nejrůznější


Read More
Putování za jídlem 1
Tučný čtvrtek
By 16. 2. 2020

Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst? Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě


Read More
Obložené rohlíčky v novém bistru Sisters začínají na 49 korunách za kus.
By 5. 2. 2020

Desátý podnik v gastronomické síti Together zacílil na rohlíčkové speciality. Druhá pobočka bistra Sisters je, na rozdíl od své sestry v Dlouhé ulici, zaměřená na obložené rohlíky a jednohubky. Ve Spálené ulici číslo 16 se lze vrátit do doby, kdy studená česká kuchyně zažívala svou největší slávu. Moderní  lahůdkářství si zakládá na poctivých salátech a domácích pomazánkách. Tvůrcem menu


Read More
Vladimír Čech
By 3. 2. 2020

Why have you decided to expand the Sisters Bistro with another branch? Could you describe the concept of the new store? Because we believe that the Sisters brand can build the same position among our customers as our sweet-shop concept „Cukrář Skála“. Both projects are based on the same principles – we want to bring


Read More
chlebíčky v ruce
By 15. 1. 2020

Not far from Národní třída, precisely at Spálená Street number 16, the Together gastronomic group has opened its tenth business. In the centre of Prague, you will find Sisters Bistro Spálená, with a classic retro style interior inspired by the 1970s and 1980s, and a simple but surprisingly menu. The second Sisters Bistro focuses on delicious open sandwiches and


Read More
personám Ambiente
By 31. 12. 2019

Nový Lokál, několik faceliftů, obhájení michelinských ocenění, restartování Grils a Myšáka, nový web a spousta dalšího. Tady je souhrn toho, co zaměstnávalo lidi z Ambiente v roce 2019.   Lokál Korunní V pořadí šestý pražský Lokál otevřel v květnu na Královských Vinohradech. Od ostatních se liší tím, že má v interiéru kachlová kamna, na kterých se hřeje


Read More
By 31. 12. 2019

Kachna se zelím nebo houby na kyselo. Na chlebíčky můžete dát cokoli V gastronomii se pohybuje 25 let, pracoval v restauraci Mlýnec či U Patrona, ale zkušenosti sbíral i v zahraničí. Nyní se věnuje české klasice – chlebíčkům. „V 70. letech měla klasická lahůdkářství velkou tradici a Češi je milovali. Není naším cíle vytvořit falešnou


Read More
city Beekend
By 20. 12. 2019

Nejdelší noc v roce! A před ní betlémy, kokedamy, kafe-drinky, rohlíčky a Rybovka Čeká nás nejkratší den a nejdelší noc v roce. V neděli totiž nastane zimní slunovrat, takže oficiálně začne astronomická zima. Podle předpovědi ale Vánoce nebudou bílé… Nenechte se tím rozladit! Máme pro vás tipy, kde koupit dárky za pět minut dvanáct. Pak by tu bylo nějaké to sváteční


Read More
By 19. 12. 2019

Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři? Kapr a bramborový salát. Klasika českých Vánoc a tradice. Ne ale každá česká rodina ji dodržuje. Server Lidovky.cz se zeptal, co večeří na Štědrý den šéfkuchaři. 1) Co večeříte na Štědrý den? 2) Kterou jinou rybu byste si dali, pokud večeříte kapra? Pavel Veltruský,


Read More
restaurace
By 17. 12. 2019

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/74768915-303dcd4b591325010ee9/


Read More
kuchaři
By 13. 12. 2019

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/73173667-c69f97614346bfa0f415/


Read More
boxy s bagetami
By 12. 12. 2019

Mixér: nové pobočky, catering nebo vánoční drinky Pár novinek a zajímavostí z gastronomie? Rozhodně! Máme pro vás dva tipy na nové podniky, možnost cateringu na vánoční večírek nebo tip na osvěžující drink. Pročtěte si náš předvánoční Mixér! Vánoční večírky se letos stále častěji přesouvají z restaurací do firem Sezona vánočních večírků vrcholí a už teď


Read More
foto restaurace
By 12. 12. 2019

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/73167634-3c12d4268bf3b071df27/


Read More
časopis foto s chlebíčky
By 12. 12. 2019

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/73130387-94340db023f5cf17f6c2/


Read More
koláčky na plechu
By 5. 12. 2019

Vánoce na nás křičí z každé strany, teploty pomalu atakují mínusové hodnoty a všichni už nedočkavě vyhlíží příchod nového roku. To všechno je listopad. Měsíc, který už připomíná zimu a slibuje příchod nových začátků. A nové začátky se zrodily i mezi restauracemi a gastro podniky. V uplynulých 30 dnech jsme postřehli celkem 12 nováčků. A 


Read More
moderní obchod
By 5. 12. 2019

Akce, místa a novinky, které by vám podle magazínu PročNe neměly uniknout. FESTIVAL Týden designu v Praze Šestý ročník festivalu Czech Design Week představí to nejlepší z českého skla, porcelánu, šperků, originálních hraček i papírenských potřeb, interiérového designu, ale také parfémů či kožených doplňků. Nebudou chybět ani tematické workshopy a přednášky. Czech Design Week, 12. až 15. 12. 2019, Kongresové centrum Praha APLIKACE Vzrušující


Read More
By 2. 12. 2019

David Petřík a Viktor Kaplan provozují již sedm restaurací. „Sázíme na velikost a stabilitu, proto máme provozovny velké. To by pomohlo ustát možný příchod krizového období, kdy klesne kupní síla a malé podniky krachují,“ říká David Petřík v dalším dílu pořadu Recept na úspěch. Podívejte se. Gastronomická skupina Together provozuje restauraci Sia, cukrárny Cukrář Skála, restaurace Bruxx a Vinohradský Parlament,


Read More
By 2. 12. 2019

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/72749121-4ae23061821a10b5f892/


Read More
By 28. 11. 2019

Together otevírá další bistro Sisters ve Spálené Gastronomická aliance Together otevřela ve Spálené ulici další pobočku bistra Sisters. Na rozdíl od Dlouhé se specializuje na rohlíčky. Gastronomická aliance Together rozšiřuje portfolio svých podniků. K restauračním značkám Vinohradský Parlament, Bruxx, Sia, Cukrář Skála přidává další bistro Sisters. Novou pobočku otevírá ve Spálené ulici 16 v Praze. Na rozdíl od Dlouhé, kde se prodávají chlebíčky severského typu,


Read More
Vladimír Čech
By 22. 11. 2019

Vznikla pobočka „chlebíčkového“ bistra Sisters, zaměřená na rohlíčky   Nedaleko pražské Národní třídy ve Spálené ulici 16 otevřeli majitelé gastronomické aliance Together David Petřík a Viktor Kaplan druhé bistro Sisters. Narozdíl od Dlouhé, kde prodávají chlebíčky severského typu, ve Spálené jsou k dostání domácí rohlíčky vycházející z tradičního paukertovského základu studené kuchyně. Sortiment sestává z vlašského salátu, klasických pomazánek a 


Read More
By 19. 11. 2019

Zimní gastro tipy: Brunch bez dětí, indonéská kuchyně i minimalistická jídla Nasi goreng od kuchařů z Bali a západní Indonésie, brunche pouze pro dospělé nebo úplně nová restaurace Hanzu. I v zimě se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce. Chlebíčky jinak Kousek od Národní třídy


Read More
By 19. 11. 2019

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/72175091-66d318a21fb834893e9f/


Read More
Asijské kuře
By 18. 11. 2019

Mixér: nové snídaňové prostory, indonéská kuchyně nebo průvodce tím nejlepším Restaurace Sia nabízí hostům indonéskou kuchyni Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, která spadá do sítě podniků Together, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Do 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikan nebo indonéský dezert martabak manis. Tematické


Read More
By 13. 11. 2019

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/71931365-ab88da605334b909ba99/  


Read More
By 7. 11. 2019

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/71723958-89191fdcdb68f7c351ef/  


Read More
Vladimír Čech s chlebíčkem
By 6. 11. 2019

Tradiční obložený chlebíček si lidé zamilovali za První republiky, kuchaři v Sisters ho pasovali na zážitek, který dokazuje, že se klasika dá pojmout jinak – aniž by ztratila tradiční formu a příchuť nejen české kuchyně. Jak se mění chlebíček i přístup k jídlu v pojetí Vládi Čecha?   Máte za sebou dlouhou praxi v restauracích i cateringu, proč jste se rozhodl


Read More
By 5. 11. 2019

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/71360449-6fb04af8cb7fc5a228ac/


Read More
By 18. 10. 2019

  ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/70038005-4b88f953c098905dcbdd/


Read More
kuchaři si podávají ruce
By 14. 10. 2019

Franta a Vláďa, kamarádi z pasáže. Tak zní oficiální název akce, na které spolupracuje František Kšána, tvář řeznictví Naše maso spadající do gastronomické skupiny Ambiente, a Vladimír Čech z bistra Sisters, nejnovějšího podniku sítě Together. Do konce října bude v bistru Sisters k dostání speciální chlebíček – tatarský biftek na smažence.    Propojování pražské gastronomické scény    Po Nejsladší neděli a Tučném čtvrtku přichází


Read More
zdobené chlebíčky
By 29. 9. 2019

Nevím, zda jste to zaznamenali taky, ale poslední dva roky je mezi pražskými restauracemi určité pobláznění. Do nedávna jsme měli léta pouze jednu Michelinskou restauraci, teď tady ale máme, zdá se, Michelinskou horečku. Projevila se nejen u konceptů vyšší potravinářské ligy ale i u rychlo-konceptů. Chlebíčkové bistro „Sisters“ by mělo být radši přejmenované na „Nurses“.


Read More
asijské jídlo v mističkách
By 17. 9. 2019

Máme pro vás tři novinky, které rozhodně stojí za zmínku. Chilli akce v restauraci Sia, oběd nebo večeře nad krásnou Prahou nebo návštěva v nově zrekonstruovaném Vinohradském Parlamentu. Tak jdeme na to! Habanero, Jalapeňo nebo 7 Pot Brain Strain v restauraci Sia Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a 


Read More
By 21. 8. 2019

Obložený chlebíček vznikl na začátku 20. století v pražském lahůdkářství Jana Paukerta na Národní třídě. Ten vymyslel studenou svačinu na popud malíře Jana Skramlíka, a tak vznikl jeden z fenoménů české kuchyně. Chlebíčky, stejně jako nabídky pražských lahůdkářství a bister, se v průběhu let měnily a dnes kromě tradičních variant se salámem nebo vajíčkem existují


Read More
David Petřík
By 8. 8. 2019

Značka Together je na českém trhu něco málo přes rok. O tom, co vše přinesla skupině již zavedených restaurací, hovoří jejich spolumajitel David Petřík. Budování značky restaurace se dá přirovnat k rychlé terénní práci, kde se chyba projeví takřka okamžitě. Když se daří, podnik je plný, když se něco nepovede, zákazníci to dají téměř vždy


Read More
chlebíček s květákem
By 6. 8. 2019

Chlebíček z veky, dvě kolečka salámu vystlaná bramborovým salátem a k tomu klínek vejce? Od šéfkuchaře Vladimíra Čecha (40) byste se takového nedočkali. „Netvrdím, že děláme nejlepší chlebíčky. Jen je děláme jinak, a snažíme se dále zlepšovat. K tomuto řemeslu je potřeba mít respekt,“ říká ke svým výtvorům, ve kterých hraje prim minimalismus, originalita, smysl


Read More
letní zahrádka restaurace
By 16. 7. 2019

OPENING Manifesto na Smíchově Oblíbený pop-up market Manifesto dostane smíchovského bratříčka. Na nevyužívaném dvoře Národního domu se bude stejně jako v první lokaci na Florenci snoubit kvalitní gastronomie a kulturní zážitky. Zastoupený bude jak fine dining (Zátiší Group, Sasazu), streetfood (PokeHaus, The Craft, Faency Fries), světové kuchyně (Nebu) nebo piva od Pilsner Urquell, Vinohradského pivovaru


Read More
chlebíčky na prkénku
By 9. 7. 2019

Aliance Together se rozrůstá o další koncepty. Hrát si chce nejen s chlebíčky, ale i s knedlíky nebo pivem. Gastronomická aliance Together Do níž patří například belgická restaurace Bruxx, Vinohradský Parlament, asijská Sia nebo Cukrář Skála, má v posledních měsících na pilno. V červnu otevřela po zevrubné rekonstrukci bistro Sisters, které na sklonku loňského roku převzala od jeho zakladatelky Hany Michopulu. Nyní projde významnou změnou Vinohradský Parlament. A příští rok


Read More
chlebíčky
By 7. 7. 2019

Sisters Bistro sídlí uprostřed Prahy v ulici Dlouhá, ve které najdete ty nejlepší pražské pochoutky. Zdejší chlebíčky, které jsou zdravé, a co do chuti i vzhledu bezesporu moderní, si můžete objednat také v e-shopu. Balíčky plné voňavých chlebíčků rozváží po celé Praze a blízkém okolí. Tvůrcem zdejších sezónních chlebíčků je Vladimír Čech, který svou legendární


Read More
hodování jídla
By 2. 7. 2019

Vedra nás sužují a my pro vás hledáme chladný kout, kam se ukrýt před sluncem. Několik takových míst jsme pro vás objevili. A co je na nich nejlepší? Skvělé jídlo a pití. Přivítejte červnové nováčky na naší gastronomické scéně. Coffee Source Francouzská Dnes začneme kávou, nad kterou srdce každého kávového fanouška zajásá. Coffee Source otevřelo


Read More
chlebíčky
By 1. 7. 2019

On June 27th, Bistro Sisters (part of Together Group) reopened its doors at Dlouhá street. This little shop serves up modern takes on chlebičky (small open-faced sandwiches), the “treasure” of the Czech gastronomy. It’s popular for its creative versions of the classic snack, all made using fresh, locally-sourced ingredients from a small farm about 30km from Prague. Vegans, vegetarians, and


Read More
By 15. 6. 2019

Nemáte žádné plány na dnešek ani na neděli? Nevadí, máme pro vás tip! Ještě dnes si můžete zaběhnout na náplavku pro jedno orosené a zítra oslavit Den otců! Dopřejte si pivo na náplavce Pivo na náplavce – oblíbený degustační festival právě probíhá na Rašínově nábřeží. Kromě 55 tuzemských minipivovarů se můžete těšit i na 20 stánků


Read More
dárek ke dni otců
By 14. 6. 2019

Nedávno jsme oslavili Den matek a dětí, proto bychom nyní neměli zapomenout ani na naše tatínky. Den otců připadá tradičně na třetí červnovou neděli. Také oni si zaslouží dárek, který je zaručeně potěší. Pokud si však nevíte rady s výběrem, inspirujte se některým z našich tipů, a nešlápnete vedle. A je jenom na vás, zda


Read More
By 13. 6. 2019

Kam o víkendu v rozpálené metropoli? V pátek doporučujeme ochlazování gelatem, oroseným pivem či ciderem. V sobotu to jistí pořádný relax na břehu Vltavy na open air festivalu ARENA, piknik ve stínu stromů v Grébovce nebo výstup na komín (snad bude ve výškách alespoň trochu foukat). V neděli už by mělo být spíš pod mrakem, nicméně


Read More
natočené pivo
By 13. 6. 2019

My v Together Restaurants si vážíme každého tatínka, a proto jsme se rozhodli všechny tatínky malinko odměnit. Přiveďte svého tátu do jednoho z našich podniků, dejte si u nás pivo, zmrzku, chlebíček nebo drink a tátu pozveme tentokrát my! Tatínka můžete pozvat do: → Bruxx na čepovaný belgický speciál → Cukrář Skála na speciální zmrzlinu pro táty – karamel se solí → Sia Restaurant na drink


Read More
chlebíčky na prkénku
By 6. 6. 2019

Maminkám jsme své díky a vděk vyjádřili během druhé květnové neděle. Děti si letos svůj den už také užily. Nyní přichází na řadu leckdy opomínaný Den otců, který tento rok připadá na neděli 16. června. Gastronomická síť Together na tatínky rozhodně nezapomíná a ve všech svých podnicích si pro ně připravila speciální nabídku.Bistro Sisters Vezměte tátu do


Read More
By 4. 6. 2019

V Dlouhé ulici v Praze se v úterý 4. června znovu otevřou dveře chlebíčkového bistra Sisters, které od ledna vlastní gastronomická skupina Together. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle chlebíčků znovu nabídne místa k posezení. Tým bistra Sisters má za cíl přiblížit chlebíčky všem. V nabídce se objeví chlebíčky pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa.


Read More
chlebíčky na prkénku
By 4. 6. 2019

První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle precizně poskládaných chlebíčků s netradičním vrstvením, jako je kachna se zelím, vepřové s kapustou nebo květák, nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či


Read More
chlebíčky na prkénku
By 4. 6. 2019

První červnový Mixér je tu! Tentokrát se můžete těšit na návrat chlebíčků z oblíbeného bistra, nový podnik v Teplicích nebo na speciálního divokého lososa 4x jinak! Bistro Sisters pod taktovkou Together První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou


Read More
By 4. 6. 2019

První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle precizně poskládaných chlebíčků s netradičním vrstvením, jako je kachna se zelím, vepřové s kapustou nebo květák, nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či


Read More
chlebíček z červené řepy
By 3. 6. 2019

BISTRO SISTERS V NOVÉM KABÁTU První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle precizně poskládaných chlebíčků s netradičním vrstvením, jako je kachna se zelím, vepřové s 


Read More
By 31. 5. 2019

Podnikatelé Viktor Kaplan (42) a David Petřík (42) společně vedou gastronomickou síť Together. V Praze před pěti lety otevřeli moderní českou hospodu Vinohradský parlament a od té doby se nezastavili. V brasserii Bruxx podávají belgické speciality, v restauraci Sia zase asijskou kuchyni. Provozují dvě cukrářství Skála a loni koupili chlebíčkárnu Sisters. Dva gastronomičtí workoholici si


Read More
By 2. 5. 2019

Po vysoké škole nastoupil jako koncipient do advokátní kanceláře, kde ale pobyl jen několik měsíců. Brzy se mu naskytla možnost provozovat restauraci Potrefená husa v pražské Hybernské ulici. „Vždy mě to táhlo více ke gastronomii než k právům, ale právní vzdělání se mi dnes jako majiteli řady restaurací velmi hodí,“ říká Kaplan. V profesním životě


Read More
By 4. 3. 2019

Pamatujete? Před šesti lety tweetoval Andrej Babiš, že zítra asi něco koupí. Teď by asi mohl, ač holding Agrofert vnořil do svěřeneckých fondů, napsat: Zítra už nic nekoupím. Akvizice firem a velké investice jsou pro Agrofert passé. Priorita je snižování dluhů. Zajímavé. Ve vlastním šetřit, ale ve státním rozhazovat? Vlastně ne – teď se to přece mění. Gastrobyznysmeni David Petřík


Read More
Viktor Kaplan a David Petřík
By 1. 3. 2019

Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Viktora Kaplana a Davida Petříka úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po kremrole v cukrárnách Cukrář Skála. Naposledy jim na konci loňského roku do portfolia přibylo bistro Sisters. „Zaplať pánbůh že skončila


Read More
malovaný obličej
By 19. 2. 2019

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se zapojuje přes 30 restaurací z Prahy, Brna a Plzně. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě tučných masitých jídel to budou přídavky, bezedné polévky, dvojité panáky nebo třeba bůček jako předkrm na účet podniku. Na Tučný čtvrtek, který letos vychází


Read More
By 7. 2. 2019

Vytvořit gastroskupinu nikdy neplánovali, dnes má Together stamilionové obraty Pražské restaurace Vinohradský parlament, Bruxx, Sia, Cukrář Skála, Food Way Catering, Potrefená Husa v Hybernské a taky v Pardubicích. To všechno jsou podniky, které patří do gastronomické skupiny Together, za kterou stojí David Petřík a Viktor Kaplan. Během osmi let se jim podařilo vybudovat byznys s obratem stovek milionů korun a jako


Read More
chlebíčky na tácu
By 14. 1. 2019

Gastronomická aliance Together se rozšiřuje o bistro Sisters, které založila novinářka Hana Michopulu. Gastronomická aliance Together, do které patří například belgická restaurace Bruxx, Vinohradský Parlament, asijská Sia nebo Cukrář Skála, v prosinci oslavila rok svého fungování. Na sklonku roku se rovněž rozšířila o chlebíčkové bistro Sisters, které na adrese Dlouhá 39 v Praze založila novinářka Hana Michopulu. „Sisters jsme si do svého portfolia vybrali mimo jiné kvůli jeho


Read More
skládána šunka ozdobená zeleným na prkénku
By 14. 1. 2019

Za uplynulý rok usadili ke stolům kolem 100 000 hostů měsíčně a rozhodli se expandovat. Do svého portfolia zařadili na sklonku roku 2018 i bistro Sisters na adrese Dlouhá 39. Gastronomická skupina TOGETHER, do které patří například belgická restaurace Bruxx, Vinohradský Parlament, asijská Sia nebo Cukrář Skála, oslavila v prosinci rok fungování. V roce 2019 mají


Read More
bistro Jan Paukert
By 11. 1. 2019

Restart brandu, který se má vrátit ke kořenům. To je hlavní plán nového uživatele značky Jan Paukert. Karlínské bistro včetně práva k užívání ochranné známky dosud vlastnila skupina Natland. Nyní se nový vlastník, šéfkuchař Gianfranco Coizza a společnost Emity Group, zaměří na tradiční lahůdkářství stejně jako Jan Paukert před více než sto lety. „V prvním roce se soustředíme na naše bistro,


Read More
Viktor Kaplan
By 11. 1. 2019

Za uplynulý rok usadili ke stolům kolem 100 000 hostů měsíčně a rozhodli se expandovat. Do svého portfolia zařadili na sklonku roku 2018 i bistro Sisters na adrese Dlouhá 39. Gastronomická skupina TOGETHER, do které patří například belgická restaurace Bruxx, Vinohradský Parlament, asijská Sia nebo Cukrář Skála, oslavila v prosinci rok fungování. V roce 2019 mají


Read More
By 9. 9. 2018

Na světě existují tisíce druhů pálivých paprik, jejich síla je určována podle takzvaných Scovilleho jednotek. Kromě toho, že dokážou neobyčejně zvýraznit chuť jídla, mají také pozitivní dopad na organismus – zrychlují metabolismus, zlepšují imunitu, podporují krevní cirkulaci,+ a dokonce tlumí chronickou bolest. Některé vědecké studie navíc tvrdí, že by kapsaicin, hlavní složka pálivých papriček, mohl


Read More
dortík s ovocem
By 23. 6. 2018

V rámci vaflového týdne se v belgické brasserii Bruxx představí nová šéfcukrářka Barbora Kulíková Belgická brasserie Bruxx, která se nachází na náměstí Míru na pražských Vinohradech, patří společně s Vinohradským Parlamentem, Potrefenou Husou v Hybernské, asijskou restaurací Sia a dvěma továrnami na zákusky Cukrář Skála do gastronomické skupiny Together majitelů Viktora Kaplana a Davida Petříka.


Read More
interiér restaurace
By 13. 6. 2018

Nová místa k návštěvě: pivotéka, bagely nebo české speciality I dnes pro vás máme výběr hned několika nových podniků, které rozhodně stojí za návštěvu. Zajímavé budou pro milovníky piva, bagelů nebo street food. Nová restaurace v Kaprovce nabízí české speciality i snídaně na vidličku V březnu byla na adrese Kaprova 8 v domě „U Tří


Read More
Kremrole ve vitríně
By 3. 5. 2018

Přijďte si pro kremroli zdarma! Možná už jste si všimli těch prosklených dveří V Celnici. A nebo odbočky do uličky Svatého Antonína, která je na tuto ulici kolmá. Obojí jsou průchody do nejnovější skvostů pražského pohostinství – restaurace SIA a vůbec první továrny na sladké Cukrář Skála. Vydali jsme se nová místa ochutnat a zážitek vám


Read More