Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Brambory Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English

Napsali o nás: Brambory

By 14. 10. 2022

Se šípkovou! Ne, se zelím! Vzpomínáte si na film Slavnosti sněženek a již zlidovělou scénu, kde se znesváření myslivci hádají, jak nechají připravit kance? V podnicích sítě Together vám to rozhodování při zvěřinovém říjnu ještě trochu ztíží. Při čtení menu totiž budete řešit především dilema, co všechno zvládnete ochutnat. Dančí svíčkovou, jelena na belgickém pivu nebo vypečený bramborák s dančí kýtou


Read More
Lukáš Kováč
By 5. 10. 2022

Praha 5. října 2022 – Qerko od srpna spolupracuje se sítí restauračních zařízení Together. Vedle Brambor a Vinohradského Parlamentu, ve kterých probíhal testovací provoz Qerka, je nově možné platit v dalších čtyřech podnicích z této sítě – Bruxx, Sia, Potrefená husa Pardubice a Potrefená husa Hybernská. Je to letos již druhé partnerství, kterým Qerko ještě


Read More
klece z brambory v restauraci Brambory
By 24. 9. 2022

Brambory z celého světa ve vybraných receptech světových kuchyní! Ochutnejte rozmanitost brambor v první restauraci svého druhu v Praze! Procestovali jsme světové i české farmy, abychom vám naservírovali na stůl jídla s těmi nejlepšími odrůdami brambor společně s perfektně načepovanou plzní. U nás nejsou brambory pouhou přílohou. Od hranolků přes patatas bravas, bramborové tortilly, pečené


Read More
článek v časopise Apetit
David Petřík
By 7. 8. 2022

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří


Read More
city beekend
By 28. 7. 2022

Půlka prázdnin je v tahu! Naštěstí víme, kde zapít žal (třeba na Střeláku na festivalu plném vína) i kde nabrat síly na srpnové aktivity ve městě (například na náplavce na street food festivalu). Kromě toho jedou na plné pecky letní kina, chystá se Dyzajn Market i francouzská pohodička s vínem a sýry na Střeše Lucerny.


Read More
tunák na talíři
By 21. 7. 2022

Toužíte zjistit, jak chutná Francie? Pak musíte vyzkoušet slavný salát Nicoise s grilovaným tuňákem. Kromě grilované nebo konzervované ryby do něj patří brambory, vejce natvrdo, olivy a zelené fazolky. Ovšem s dalšími ingrediencemi si můžete pohrát, stejně jako šéfkuchař pražské restaurace Brambory na Pankráci, kde tento výtečný salát nabízejí na speciálním letním menu. SUROVINY (4 PORCE) rajčata 600 g


Read More
By 19. 7. 2022

Další várka novinek z gastronomie, kterou byste určitě neměli jen tak přehlédnout! Obzvlášť pokud vám chutnají pokrmy ukrajinské kuchyně, saláty všeho druhu nebo třeba česká kuchyně v moderním pojetí. Čtěte dál! Manifesto podpořilo otevření ukrajinské restaurace Barva Na začátku března Manifesto přišlo s výzvou podpořit otevření restaurace ukrajinského šéfkuchaře, šéfkuchařky, podnikatele či podnikatelky. Vše začalo


Read More
David Petřík
By 6. 7. 2022

„Gastronomie má jistou dávku elasticity se přizpůsobit a nevěřím, že by prošla velkou selekcí, i když hlavně vesnické podniky to budou mít přetěžké,“ říká spolumajitel sítě Together David Petřík. Covid jste se snažili porazit i projektem cloudové kuchyně Wewar. Jak se mu daří teď? Abych řekl pravdu, nejsme s projektem úplně spokojeni. Nedaří se nám


Read More
číšník s polévkami
By 4. 7. 2022

Polévka je u nás nejčastěji součástí oběda, ale hosté restaurací si ji mohou dát i kdykoliv během dne. Provedli jsme proto srovnání cen polévek ze stálé nabídky ve vybraných restauracích s tím, že jsme se zaměřili na masové vývary, zeleninové polévky, jako je například česnečka, a gulášové polévky. Posledními jsou ostatní druhy polévek nebo případně polévky z denní nabídky. Tabulky ukazují,


Read More
slečna, který pije nealkoholický nápoj
By 20. 6. 2022

. NZdražování potravin si nejen při nákupech nelze nevšimnout. Jak jsou na tom nealkoholické nápoje v restauracích ve velkých českých městech? Server Podnikatel.cz provedl na základě zveřejněných nápojových lístků srovnání cen několika nealkoholických nápojů ve vybraných gastronomických podnicích napříč republikou. Jak jsme psali, například v restauraci U Šumavy plánovali zvednout ceny kvůli zdražení energií a cen dodavatelů, a to


Read More
kuchař Jiří Štift
By 23. 5. 2022

Brambory Brambory patří mezi suroviny, které mnoho z nás bere za samozřejmé a nad jejich mnohostranností se nejspíš nepozastavujeme. Tak nějak přirozeně víme, že některé se hodí víc na hranolky, jiné na kaši a na vánoční bramborový salát. Zapomeňte ale na varný typ A, B a C, jejich druhů existuje na tisíce! A právě v restauraci Brambory, jak


Read More
By 5. 5. 2022

Asparagus, špargl, nebo česky chřest? Ať už této ryze jarní zelenině říkáte jakkoli, rozhodně by neměla ve vašem jídelníčku chybět. Nejen pro své blahodárné účinky na vaše zdraví, ale především pro svou lahodnou chuť. Pokud si na jeho přípravu doma netroufáte, zajděte v následujících dnech do restaurace Brambory nebo Bruxxu na delikatesní chřestové menu, díky němuž ho budete moci


Read More
článek v MF
víkend
By 19. 4. 2022

Dnes vám ukážeme několik barmanů, protože se Češi řadí mezi ty nejlepší na světě. Brambory mají v Česku ústav, ale i restauraci. A budeme vám vyprávět příběh olympionika, který porazil Hitlera. Dívejte se ve 22:50 na Nově!


Read More
článek v časopise Květy
cukrovinka velikonoční vájíčko
By 13. 4. 2022

Chcete si letošní Velikonoce užít doslova dosyta? Pak vsaďte na sváteční nadílku podniků gastronomické skupiny Together. Ať už se během svátků od 15. do 18. dubna vydáte na celé menu, osladíte si procházku výtečným zákuskem, nebo si zpestříte den lehkou svačinkou, můžete očekávat chutě s jarním závanem i tradicí. Anebo můžete zůstat doma a nechat si vybrané


Read More
pizza a salát na stole
By 31. 3. 2022

Do jakých podniků nás zavál čerstvý jarní vítr? Třeba tam, kde se servírují barevné věnečky. Pak také na místo, které vábí svými koktejly. A v neposlední řadě do nefalšované italské restaurace na Krkonošské ulici. Poznejte s námi další krásy české gastronomické scény v novém, jubilejním vydání newsletteru Deli. 4pokoje + BKN Čerstvý jarní vítr zavál do


Read More
brambory
šéfkuchař v kuchyni s jídly
By 16. 3. 2022

Jedním z často opakovaných gastronomických trendů pro tento rok je nárůst online objednávek pokrmů z restaurací.  Tzv. cloudové kuchyně, které by bylo možné popsat jako restauraci bez restaurace. Jsou na vzestupu. A i když v našich končinách zatím nejsou obvyklou záležitostí, lze již zaznamenat první průkopníky. Například Wevar, jeden z nejnovějších počinů gastroaliance Together. Přestože se hosté


Read More
článek v časopise Fresh
maso v těstíčku s bramborovou kaši
By 27. 2. 2022

Nemáte plán na večer, protože jste k dnešnímu Valentýnu nenašli ten správný vztah? Nevadí. Pořád je to příležitost ochutnat nový podnik, speciální menu nebo si jen dát opravdu prvotřídní dezert. Zde jsou tipy, kterým rádi zaprodáte své dietní návyky i cynické představy o tom, že svátek zamilovaných slaví jen ti, kdo se nechali pobláznit cizí tradicí. La


Read More
Jiří Štift a Lukáš Soukup v kuchyni
By 22. 2. 2022

Co se vám jako první vybaví, když se řekne Peru? Cestovatelům nejspíš bájné Machu Picchu, gurmánům rozhodně brambory. Za bohatou peruánskou gastronomií nemusíte nikam cestovat, stačí v týdnu od 23. února do 1. března zajít do restaurace Brambory na Pankráci, kde se budou podávat tradiční místní pokrmy jako empanadas, ceviche, polévka z brambor s avokádem nebo


Read More
Lukáš Soukup na titulce
krásný zákusek od cukráře Skály
By 10. 2. 2022

Valentýnský dortíček cukráře Skály, mušle sv. Jakuba, Valentýnské plato pro dva, Hovězí svíčková Wellington se zauzenou bramborovou kaší či růžový koktejl Sayuri. V podnicích gastronomické skupiny Together pro svátek všech zamilovaných připravili výjimečné menu, díky němuž se zamilujete podruhé. Rezervujte si včas místa ve své oblíbené restauraci, nebo využijte služby Wevar.cz, který vám vybrané lahůdky přiveze


Read More
brambory na více způsobů
By 21. 1. 2022

Tentokrát tu máme podniky z nejrůznějších oblastí. Každý je originální svým konceptem i odpovídající atmosférou, kterou prezentuje. Gastronomie se stále rozvíjí a kreativita nápadů nezná mezí i přes dlouhotrvající pandemické překážky, se kterými majitelé podniků bojují. A to je jedině dobře. Nezbývá než je podpořit a podniky postupně navštívit.    Brambora na výsluní Nová restaurace


Read More
článek v časopise
Jan HOleček a Jakub Soukup
článek v časopisu Květy
jitrnice, prdelačka vyfocené na stánku
By 19. 1. 2022

Dlouho jsme pro vás nepřipravili žádné tipy na gastroakce, tak jsme se to rozhodli napravit! I v zimě se totiž můžete vydat za gatronomickými zážitky – obzvlášť pokud máte rádi zabijačkové hody, bramboráky nebo jste si zamilovali známý prostor Manifesto a rádi v něm trávíte čas. Tak jdeme na to! V centru Prahy bude vonět zabijačka


Read More
bramboráky ozdobené
By 18. 1. 2022

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory Která se specializuje na bramborovou osvětu,


Read More
bramboráky na stole různě ochucené
By 18. 1. 2022

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory, která se specializuje na bramborovou osvětu, budou od středy 19. do


Read More
článek v časopisu žena a život
By 29. 12. 2021

Klobouk dolů před všemi, kdo otevřeli nový podnik v nelehkém roce 2021, který byl plný uzavírek, omezování, restrikcí, kontrol apod. Vybrat jen 21 nováčků bylo složité, protože zajímavých konceptů se letos urodilo opravdu hodně. Přesto jsme se o to pokusili. Mrkněte na náš seznam a vyrazte vyzkoušet něco nového! Nové Manifesto Anděl je místo plné dobrého jídla


Read More
článek v časopise
článek v časopise
článek v časopisu
článek v časopisu ELLE
By 8. 12. 2021

Docházejí vám nápady, co darovat pod stromeček? Máme pro vás tipy na dárky pro celou rodinu, ze kterých budou mít všichni radost. Co třeba neokoukanou mikinu od NeverEnough, gurmánský balíček od gastroaliance Together nebo lístky na kouzelnické představení Továrna na zázraky. Nemusíte ani nikam chodit, většinu snadno objednáte online. Díky tomu ušetřený čas můžete strávit


Read More